Maatvoering bouw

Geoservice Landmeetkunde is een gevestigde naam en specialist in de wereld van landmeetkunde en maatvoering in de bouw. Bij maatvoering in de bouw heeft Geoservice zich bewezen als een professionele, adequate en zeer kundige partner met oog voor de hoogste nauwkeurigheid. Dat ziet men terug in de samenwerking en uiteraard de meetresultaten van maatvoering in de bouw.

Maatvoering in de bouw voor alle sectoren

Ervaring en expertise zijn volgens ons de belangrijkste pijlers als het gaat om maatvoering in de bouw. De jarenlange ervaring van Geoservice Landmeetkunde staat garant voor de hoogste kwaliteit. De expertise voor maatvoering in de bouw betreft alle sectoren; van wegenbouw en betonmaatvoering tot spoormaatvoering en utiliteitsbouw. Daarnaast zijn wij bij ieder project nauwlettend bezig met risicobeperkingen. Deformaties, verzakkingen en scheurvormingen signaleren wij vanaf het eerste moment.

Werkzaamheden voor maatvoering in de bouw:

  • Maatvoeren en uitzetten
  • Monitoren
  • Deformatiemetingen
  • Grondslagmetingen
  • Controlemetingen

Geoservice Landmeetkunde beschikt over apparatuur voor de meest uiteenlopende projecten voor maatvoering in de bouw. Door onze ervaring kunnen wij ieder project op maat realiseren.

Bij Geoservice kunt u terecht voor een betrouwbare samenwerking bij maatvoering in de bouw: